Minuman Botani Slym White adalah Produk Makanan Tambahan untuk kesihatan dan membantu Diet anda seharian tanpa kesan sampingan.

Rasa sebenar Raspberry Ketone dan Campuran buah Berries yang dipanggil sebagai “Super Food” membuatkan anda rasa bertenaga sepanjang hari. Ia dikatakan sebagai ‘Energy Booster” untuk kesihatan anda.

Hasil kajian telah menunjukkan kandungan buah berries sangat membantu tahap kesihatan dan imunisasi serta menjadikan tubuh badan sentiasa kelihatan muda.

Tambahkan minuman botani Slym White dalam jadual pemakanan diet anda setiap hari untuk mengembalikan tubuh kekal sihat, langsing, mencerahkan kulit dan awet mudah.

MANFAAT
SLYM WHITE

Meningkatkan kadar Metabolisma dalam tubuh secara tidak langsung mengawal kenaikkan berat badan yang berlebihan dengan peningkatan kadar metabolisme badan dapat membakar lemak berlebihan.

Mengawal selera makan yang keterlaluan, ianya dapat membantu individu yang sedang berdiet untuk melawan nafsu makan dan secara automatik kehendak untuk secara sedikit.

Mengawal darah gula dan kolestrol – ini secara tidak langsung dapat mengawal tekanan darah tinggi dan masalah jantung serta mengelakkan penyakit kencing manis.

Bagi individu yang mempunyai masalah keletihan berpanjangan dan sentiasa lesu , Slym White dikatakan sebagai ‘Energy Booster” dapat membantu meningkatkan tenaga dan memberi tenaga yang berpanjangan.

Mengatasi masalah angin gastrik dalam perut dan masalah sembelit , secara tidak langsung dapat mengempiskan perut.

Mengatasi masalah kuku dan keguguran rambut, dengan pengambilan Slym White secara konsisten dapat mencantikkan rambut dan kuku secara semulajadi.

Mengatasi masalah jeragat dan mencerahkan kulit secara semulajadi agar kulit nampak lebih bermaya.

 

Melancarkan pengaliran darah terutama bagi wanita yang mengalami masalah haid tidak teratur dan mengatasi masalah sengugut.

Product info: Slym White

Artami Global Marketing Sdn Bhd

Bank account: Artami Healthy Urban Resources
CIMB : 8010543942

free "fat to fit" coaching

Esklusif by Artami Malaysia

Perkongsian Pelan Makanan Diet Percuma

Petua, Senaman & Pendidikan Sihat

Formula Senang Cepat Kurus

Bercakap dengan Pakar Pemakanan & Motivasi